Fotografie

Sport & Evenementen

Naast het maken van opdracht films bieden wij ook fotografie. Dit kunnen we los aanbieden, maar ook in combinatie met het maken van een film registratie. Bij specifieke opdrachten werken wij ook met een gespecialiseerde fotograaf en gecertificeerde drone vlieger. Veel opdrachten zetten wij niet op de site om privacy redenen. Wilt u meer weten weten kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!

Schaatsen op de Jaap Edenbaan

Voor verschillende gelegenheden hebben wij mogen filmen en fotograferen voor verenigingen en voor de Jaap Edenbaan zelf. Hier een impressie van ons werk op het ijs.

Fotoshoot Vondelpark

In het Amsterdamse Vondelpark bruist het van het leven. Op elk uur van de dag lopen sporters van verschillend niveau hun ronde daar. Wij vonden dit daarom ook de plek om onze Vondelpark-run foto sessie te doen om onze nieuwe apparatuur te testen.

Roeiwedstrijd – De Kaagrace

Voor vereniging De Kaag hebben wij zowel foto’s gemaakt als een video opgenomen. Op het normaal zo rustige meer spatte het water hoog op in de strijd om op verschillende afstanden indruk te maken. Vanuit het hele land stroomde de teams binnen en maakte zij van dit evenement en mooi succes!

Vrijheid van het skeeleren

In de buurt van Amsterdam Sloterdijk ligt prachtig asfalt. Niet iets om vaak te bewonderen, maar als je een skeeleraar bent is dit iets waar je veel mee bezig bent. Samen met Peter Becker gingen wij op ontdekkingstocht en vonden wij prachtige stukken om de benen te strekken!