Marketing

OPM is een media bedrijf waarbij promo’s maken een grote rol speelt. Middels onze ervaring in het maken van effectieve promo’s, en de marketingachtergrond van Edo, zijn wij in staat de visuele-promotie van bedrijven te analyseren, te verbeteren, aan te vullen en/of op ons te nemen. Wij kunnen niet alleen promotievideo’s/foto’s maken, wij kunnen het promotiemateriaal effectief laten uitkomen, met een op maat gemaakt promotieplan. Dit kan variëren tussen een volledig pakket, het maken van drukwerk of het compleet maken, inrichten en voorzien van beeldmateriaal voor een website.

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om ook online actief te zijn met de promotie. Bij veel bedrijven en verenigingen ontbreekt echter de tijd en/of kennis om dit zelf uit te voeren. OPM biedt de oplossing.

‘ Dit kan wel eens het gat in de markt zijn. Hoeveel filmmakers hebben er kennis van marketing en promotie? Door onze expertises te combineren kunnen wij een totaalpakket aanbieden aan klanten. Een marketing plan, inclusief door ons zelf gemaakt beeldmateriaal, dat feilloos aansluit op het idee dat wij voor ogen hebben om een bedrijf betere promotie te geven.’ 

Producten

Drukwerk

Voor drukwerk kijken wij naar welke tekst en beeldmateriaal het beste weergeeft wat de klant wilt zeggen.

Wij kunnen het beeldmateriaal zelf verzorgen om dit er zo optimaal mogelijk uit te laten zien. De klant kiest uit de door ons toegestuurde verschillende voorbeelden wat er gedrukt gaat worden. Wij houden nauw contact om aan alle wensen van de klant te voldoen.

Website care

Is er al een website, maar is het nog niet sprekend genoeg? Dan kan OPM er voor zorgen dat de website er aantrekkelijker uit gaat zien voor (potentiële) klanten.
Er wordt door verschillende experts met een professioneel oog gekeken naar de website. Zij kijken naar de verbeterpunten en maken dan een plan van aanpak.
Dit kan zijn: De website lay-out aan passen en beeldmateriaal beter positioneren.

Soms is een plan van aanpak heel simpel door duidelijkere of doelgerichtere foto’s/video’s te gebruiken voor de website. Deze kunnen wij zelf maken.

Website build

Is er nog geen website? Dan kunnen wij die door de samenwerking met onze professionele partners maken. De visuele content (video’s en foto’s) kunnen wij zelf verzorgen. Dit zorgt voor een snelle en doelgerichte website-build. Met een effectieve layout die direct aansluit op het doel van de website, waardoor het aantal effectieve website bezoeken zal toenemen.

Op maat gemaakt promotieplan

Wij hebben door onze ervaring met het maken van films en foto’s de vaardigheid gekregen om te zien of beeld aanspreekt. Het is bewezen dat klanten eerder kiezen voor bedrijven met een visueel goed en duidelijk uitziende website en promotie. Door goed aansprekend beeld op de juiste plek (online) te vertonen zal het aantal klanten aanzienlijk toenemen.

Er wordt door verschillende experts met een professioneel oog gekeken naar de website, flyers en andere visuele promotie. Wij kijken naar de verbeterpunten en maken dan een plan van aanpak.
Soms kan dat heel simpel door duidelijkere of doelgerichtere foto’s/video’s te gebruiken voor de promotie of website. Deze maken wij dan zelf op locatie.

Soms is een groter plan nodig voor een nog effectiever rendement. Zoals een promotievideo maken de website lay-out aan passen, en beeldmateriaal beter positioneren.

Door de samenwerking met onze partners kunnen wij een volledige website (om)bouwen en dat van beeldmateriaal voorzien. Het aantal klanten zal hierdoor toenemen waardoor de investering zich zelf snel terugverdient.

  • Op maat gemaakt promotie plan
  • Flyers
  • Website care (inclusief beeldmateriaal)
  • Website build (inclusief beeldmateriaal)

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte,

neem dan contact met ons op.

Bekijk hier een overzicht van onze partners