Opdrachten

Voor elk doel hebben wij een film. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm, een evenement, of een volledige documentaire, wij maken op maat geleverde films.

Humanitas
Programma voor kinderen van gescheiden ouders

Bedrijfsfilm Icamat

Showreel

De Kaagrace

Dreamersteps

Jaap Eden ijsbaan

‘The Employables’ is een initiatief om jongeren makkelijker de arbeidsmarkt op te krijgen. Om de training verder te kunnen ontwikkelen wilde de initiatiefnemers een filmpje om over te brengen wat zij willen gaan doen. Het is een samenwerking tussen Tycho Filarski en de UvA.

Voor De Schaatsschool hebben we dit clipje gemaakt voor ze zodat ze kunnen laten zien dat ze niet alleen schaatslessen kunnen verzorgen, maar ook bedrijfsclinics kunnen geven met andere spelelementen er in.

In aanloop naar het nieuwe schaatsseizoen hebben wij een mooie september dag gebruikt om met Peter Becker deze video op te nemen.

Aftermovie of the last Platform161 Impact Session; a quarterly event that is all about sharing knowledge and discussing the most recent developments and trends in the programmatic market. Thanks to our business partners Kennedy Van der Laan – Werken bij, Brickson and Onmarc for contributing and sharing their insights with regard to data.

In opdracht van de Jaap Eden ijsbaan in Amsterdam hebben wij twee video’s gemaakt. De opdracht was om een avond en een middag sfeerimpressie te geven van de baan. Wij hebben dit gedaan aan de hand van hun eigen muziek format.

In opdracht van KWV De Kaag hebben wij een video gemaakt van hun jaarlijkse evenement De Kaagrace.

Testvideo op de Jaap Edenbaan in Amsterdam met onze nieuwe gimbal.